Námořní výprava do Skotska

REGISTRACE DO 21. 12. 2022!

Dobrý den, milí studenti, 

tak konečně je to tady a já Vám opět můžu nabídnout školní zájezd – tentokrát námořní výpravu do Skotska!!! Musím podotknout, že tento rok bylo velmi těžké něco sehnat, protože všechny zájezdy byly už od konce října beznadějně vyprodané. Sháněla jsem všechno možné, snažila se sjednat dobrou cenu, ale všude jsem jen slyšela – ,,Bohužel, kapacita již naplněna“. Až dnes jsem dostala nabídku na červen 2023, kdy se jeden zájezd musel odvolat a já byla první náhradník.  

Takže k podstatné věci:

Termín zájezdu je 17.6. – 24.6. 2023, celkem tedy 8 dní, námořní výprava do Skotska, cena 14 250kč  /lze platit na splátky/.
Spí se 2x na luxusním trajektu a pak 4x ubytování v hotelu/hostelu se snídaní
Celodenní program zajištěn, po celou dobu budeme mít u sebe průvodce
Na místě se budeme přemisťovat naším soukromým autobusem, který pro nás přijede až ke škole a pojede s námi nejdříve do Amsterdamu, který si stihneme během celého odpoledne prohlédnout a pak po všelijakých přírodních i historických památkách Skotska, např. si užijeme plavbu po jezeře Loch Ness, či navštívíme krásy Edinburgu. 

Všechn y další podrobné informace přímo od cestovní agentury Školní zájezdy s.r.o., posílám v příloze v tomto mailu. Budu ráda, když si tuto přílohu rozkliknete a přečtete si je. Pokud se budete chtít na cokoliv zeptat, určitě mě kontaktujte, ráda vše zodpovím – zuzana.walisko@seznam.cz, nebo přes Bakaláře, nebo v mém kabinetu N203.

A ještě důležitý dodatek – je potřeba, abyste se rozmysleli co nejdříve. Agentura mi dala bohužel brzký termín – 21.12. Po mě už na tuto možnost zájezdu čeká další náhradník, jak jsem psala na začátku, tento rok je to opravdu hodně nabitý. 

Takže poprosím ty z Vás, kteří by se rádi tohoto zájezdu zúčastnili, aby mi napsali, nebo za mnou rovnou příští týden ve škole přišli. Dala bych Vám závaznou přihlášku a vysvětlila možnosti splátek.

Další velmi důležitá informace je, že očkováni, ani testování na covid není potřeba v žádných těchto státech. 

Moc Vás všechny zdraví

Zuzana Walisko